Dr. Kopeczky Ildikó - Zalaegerszeg (Zala)

Weboldal: Nincs
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Szent László u. 30.
Telefon: 06-92/511-001, 06-30-986-2044
Email: Nincs
Gyermek pulmonológiai magánrendelő.Csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos.

A pulmonológia (tüdőgyógyászat) a légutak megbetegedéseivel foglalkozó szakterülete az orvostudománynak.

Dr. Nagy Lajos - Vác (Pest)

Weboldal: nagyplasztika.hu/
Cím: 2600 Vác, Argenti Döme tér 1-3.
Telefon: +36 30/6632-730
Email: lnagydr@gmail.com
Új Rendelő címe:

Kedd: 14-17 óra
1032 Budapest
Bécsi út 217, I. emelet 1

Szerda: 16-17 óra
2600 Vác
Argenti Döme tér 1-3
Szakrendelő, földszint 58

A plasztikai sebészet két fő ága a helyreállító és az esztétikai sebészet. Az első valamilyen fejlődési rendellenesség, sérülés, betegség, illetve műtét következtében kialakult deformitás, funkciózavar vagy szövethiány korrekcióját szolgálja, míg az esztétikai sebészet elsődleges célja a külső megjelenés javítása. Bizonyos esetekben a kettő nem határolható el élesen egymástól.
Az esztétikai plasztikai műtétre jelentkező páciensek többsége egészséges, azonban a korrekciót igénylő elváltozás miatt gyakoriak a psychés problémák. A műtét előtti konzultáció, illetve a páciens megfelelő felvilágosítása a sikeres műtét előfeltétele. Ennek során részletes kórelőzményt veszünk fel, megbeszéljük a páciens elvárásait, az adott elváltozás korrekciójának lehetőségeit, a műtét lényegét, a műtét előtti és utáni időszak tennivalóit, fotódokumentációt készítünk. A páciens irreális elvárásai esetén a műtéttől elállunk. Az esztétikai műtétek nem sürgős jellegűek, ezért elvárható hogy megfelelő kivizsgálás, előkészítés és a leggondosabb kivitelezés, illetve utókezelés révén optimális eredményt érjünk el, a szövődmények minimális szinten tartása mellett. Ennek érdekében kívánatos, hogy a páciens jó fizikális és psychés állapotban kerüljön műtétre. Ezért nagyobb beavatkozások előtt célszerű vitaminok, vaskészítmények szedése és a megfelelő fizikai aktivitás, illetve szükség esetén psychológus segítségének igénybevétele.

Szolgáltatások:
Műtétek az arcon:
Az arc az emberi test legjellegzetesebb része, mellyel kommunikálunk, kifejezi érzelmeinket és elsősorban az arcunk alapján ismerjük fel egymást. Minden ember arca egyedi jellegzetességekkel rendelkezik, még az egypetéjű ikrek arca sem egészen egyforma.
Az arc megjelenését számos különböző szövetféleség alakja, illetve volumene határozza meg, úgymint a szilárd vázat alkotó csontok és porcok, továbbá az izmok (mi- mikai, rágó- illetve nyakizmok), a bőr alatti zsírszövet és a bőr. Természetesen ezt számos tényező befolyásolja, például az izmok működése, illetve tónusa, a gravitáció és a szövetek rugalmassága.
Mellkorrekciós műtétek:
A női mell ősidők óta a nőiesség, az anyaság, és a szexualitás szimbóluma a legkülönbözőbb kultúrákban. Ennek megfelelően korrekciós műtétei a leggyakoribb esztétikai sebészeti beavatkozások közé tartoznak.A műtéteket a következőképpen csoportosíthatjuk: mellnagyobbítás, - kisebbítés és -felvarrás, az utóbbi kettő számos hasonlóságot mutat (pl. műtéttechnika, utókezelés szempontjából), ezért együtt tárgyaljuk. Természetesen előfordul, hogy a mellnagyobbítást felvarrással kell kombinálni. Ide soroljuk még a bimbóudvar és a bimbó korrekcióját és a nőies jellegű férfi emlő kisebbítését.
Egyéb műtétek:Zsírleszívás, Hasplasztika, Felkar- és combplasztika, Fenékplasztika- és implantáció, Lábszár implantáció, Intim műtétek, Anyajegyek, bőrdaganatok eltávolítása,Hegkorrekció,Esztétikai műtétek,Arcplasztika,Orrplasztika,Szemhéjplasztika,Fülplasztika,Mellnagyobbítás,Aszimmetria korrekciója,Mellfelvarrás,Mellkisebbítés,Hasplasztika,Hasplasztika - zsírleszívás,Zsírleszívás,Helyreállító műtétek

Dr. Soós Balázs - Keszthely (Zala)

Weboldal: Nincs
Cím: 8360 Keszthely, Bercsényi M. u. 65/B.
Telefon: 06-30/902-9169
Email: soosba@freemail.hu
urológiai magánrendelés

prosztatabetegségek, vizeletcsepegés, merevedési zavarok

gyermekeknél fitymaszűkület és -letapadás

egyéb urológiai szervek betegségei (húgyhólyag, vese, here, mellékhere), szűrővizsgálatokRendelés: péntek 16.00-18.00

Dr. Szabó Ervin-Állatorvos - Mátészalka (Szabolcs-Szatmár-Bereg)

Weboldal: Nincs
Cím: 4700, Mátészalka, Jármi u. 25.
Telefon: 30/ 963-5486
Email: alphazookft@gmail.com
MÁTÉSZALKA ÉS KÖRNYÉKE!

Rendelőnkben az alap ambuláns ellátás, oltások, külső és belső parazita ellenes kezelések, mikrochip beültetés és útlevél kiállítás mellett szaporodásbiológiai és lágy sebészeti műtéteket, fogkő eltávolítást, egyéb szájhigiéniai beavatkozásokat, laborvizsgálatokat, röntgenvizsgálatot, bőrgyógyászati, szemészeti és fülészeti beavatkozásokat végzünk.

Számunkra az a legfontosabb, hogy a kis kedvencek a lehető "legemberibb" ellátásban részesüljenek, gazdijaik megelégedésére. Célunk, hogy pácienseink minél hamarabb egészségesen, gyógyultan térhessenek haza.


állatorvos, Mátészalka, kiszállásos ellátás, állatgyógyszertár, Mátészalka, állatorvos Centrum, műtétek, Ivartalanítás, császár metszés, chip beültetés, állatútlevél
állatorvos, Mátészalka, kiszállásos ellátás, állatgyógyszertár, Mátészalka, állatorvos Centrum, műtétek, Ivartalanítás, császár metszés, chip beültetés, állatútlevél

Dr. Sziklafy Csaba-Urológus - Gödöllő (Pest)

Weboldal: www.godollo-urologia.hu
Cím: 2100 Gödöllő, Gábor Áron u. 2-10.
Telefon: 30/450-4010
Email: andora001@t-online.hu
Gödöllőn, a több, mint egy évtizede működő magánrendelőben eddig fül-orr-gégészeti, bőrgyógyászati, sebészeti, pulmonológiai, gyermek pszihológiai praxis folyt.

E palettát egészitettük ki urológiai rendelésünkkel.

A rendelő címe: 2100 Gödöllő, Gábor Áron u. 2-10. (Az Átrium Üzletház első emeletén 06-30/450-4010)

A Budapesti ügyfelek ellátását a Medice magánrendelőben biztosítjuk.

A rendelő címe: 1165 Budapest, Veres Péter út 110. (A Medinice magánrendelőben)

Tevékenységünk:
-Urológiai, uro-oncologiai szürés
-Állapotfelmérés
-Panaszok kivizsgálása ultrahang diagnosztikával
-Vizelet vizsgálat
-PSA szűrés

Tevénységünk kiterjed a húgyuti köves betegségek, a prostata betegségek, a húgyuti gyulladásos betegségek, a női uro-és férfi urogenitális apparátus daganatos betegségeinek felismerésére, további kezelésének megtervezésére és a kezelés realizálására kórházi háttér biztosításával.

Tevékenységek, keresőszavak:
urulógus, uro-oncologiai szürés, vizelet vizsgálat, állapotfelmérés, PSA szűrés, magánrendelő, urológiai rendelés, húgyuti köves betegségek, prostata betegségek, orvosi szolgáltatás, merevedési probléma kezelés, urológus rendelés, urológia, urológiai rendelő, prosztata betegségek, vesekő, urológiai daganatok, merevedési zavarok kezelése

Dr. TARNAY ANIKÓ -FOGSZAKORVOS - Komárom (Fejér)

Weboldal: Nincs
Cím: 2900 Komárom, Bem J. u. 5
Telefon: 34/342-198
Fax: 34/340-658
Email: tarnay.aniko@freemail.hu
Információ:
Fogszakorvos. Konzerváló fogászat, korszerű fogpótlás, fogbeültetés, 3D panoráma, röntgenimplantológia, gyermekfogászat.
A Waterlase fogászati lézer használta széleskörű, egyaránt alkalmas esztétikai, fogászati, fogszabályozási és szájsebészeti kezelésekre is.Ez új szolgáltatás nálunk.
Fogfehérítés.
Hétfőn és pénteken: 9-14; Kedden és szerdán: 15-19 óráig a Komárom Bem J. u. 5 szám alatt.

Másik cím:2941 Ács, Gyár u. 16. Tel.: 06-34 385-258.

Tevékenységek:
konzerváló fogászat, implantálás, gyermekfogászat, fogorvos, fogbeültetés, 3D röntgen, lézer terápiák, lézer fúrás,fogfehérítés,
Waterlase fogászati lézer

Dr. Zámbó Gábor - Ajka-Ügyvéd - Ajka (Veszprém)

Weboldal: Nincs
Cím: 8400 Ajka, Alkotmány utca 22.
Telefon: 30/936-4737
Email: zambo@infornax.hu
ügyvéd
Nyitva tartás:H-P : 8-16 ig

Tevékenységek

büntetőjog, ügyvéd, polgári jog, családjog, ügyvédi iroda, cégalapítás, társasági jog, ingatlanjog, gazdasági jog, ügyvédek, büntetőeljárás

Dréher József-Gumijavítás - Eger (Heves)

Weboldal: Nincs
Cím: 3300 Eger, Tárkányi u 86/A
Telefon: +36-20-339-3046, +36-36-412-351
Fax: +36-36-412-351
Email: dreher.jozsef6@upcmail.hu
-

Cégünk fő profiljába tartozik a személy- teher és mezőgazdasági gumiabroncsaink minőségi és igényes szervizelése, értékesítése.

Hívjon minket bizalommal!

Duguláselhárítás-bontás nélkül - NON STOP - Vép (Vas)

Weboldal: Nincs
Cím: 9751 Vép, Ady E u. 20
Telefon: +36 30 2837478 +36 94 353649
Email: Nincs
Dugulás elhárítás, bontás nélkül. Csatornarendszer fektetés és bekötés. Csatornarendszerek vegyszeres tisztítása. NON-STOP!
Részletek

csatornatisztítás, lefolyó rendszer tisztítás
csőrendszer vizes átmosása nagynyomású gépekkel
kézi és gépi gyökértelenítés
ipari csatornatisztítás (dugulás elhárítás üzemeknél, nagyobb létesítményeknél)
csatornatisztítás magánszemélyeknél (családi házak, panellakások), kereskedelmi és közintézményeknél (vállalatok, iskolák, stb.)
duguláselhárítás falbontás nélkül
csatornatisztítás, gyökértelenítés
különféle WC-k, pisoárok tisztítása,
fürdőszoba (mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó) tisztítása,
fürdőszobai alapvezetékek és egyéb lefolyók tisztítása,
bűzmentesítés

Telefon:
06 94/353-649
30/283-7478

duguláselhárításgyőr - Győr (Győr-Moson-Sopron)

Weboldal: www.csatornamanogyor.hu/
Cím: 9028 Győr
Telefon: 30/906-7176, 30/631-0798
Email: timar.imre@tnmetal.hu
A DUGULÁSELHÁRÍTÁS MENETE

A dugulás elhárítás egy spirálos gépi módszerrel történik. Többféle lerakodással találkozhatunk. Szakértelmünknek és eszközparkunknak köszönhetően a probléma megszün-tetéséhez kifejlesztett fejek közül mindig az adott esethez legoptimálisabbat használjuk, amely gyorsan és hatékonyan segít megszüntetni a dugulás kiváltó okait. Ez a technológia nem igényel falbontást, és ami sok esetben probléma, nem jár felfordulással.

SZOLGÁLTATÁSAINK A TELJESÉG IGÉNYE NÉLKÜL

csatornatisztítás, lefolyó rendszer tisztítás
csőrendszer vizes átmosása nagynyomású gépekkel
kézi és gépi gyökértelenítés
ipari csatornatisztítás (dugulás elhárítás üzemeknél, nagyobb létesítményeknél)
csatornatisztítás magánszemélyeknél (családi házak, panellakások), kereskedelmi és közintézményeknél (vállalatok, iskolák, stb.)
duguláselhárítás falbontás nélkül
csatornatisztítás, gyökértelenítés
különféle WC-k, pisoárok tisztítása,
fürdőszoba (mosdó, mosogató, kád, zuhanytálca, padlóösszefolyó) tisztítása,
fürdőszobai alapvezetékek és egyéb lefolyók tisztítása,
bűzmentesítés

Telefon (munkaidőben 9.00 - 15.00):
06 96 517 202

Telefon/Fax (munkaidőben 9.00 - 15.00):
06 96 415 982

Mobil NONSTOP:
06 30 631 0798 és 06 30 906 7176

Keresőszavak:
duguláselhárítás,
csatornatisztítás.

Dumi Állateledel & Kutyakozmetika - Budapest (Budapest, XIII. kerület)

Weboldal: www.facebook.com/dumiallateledel
Cím: 1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 116.
Telefon: +36-20-991-8995, +36-20-485-5908
Email: dumiallateledel@gmail.com
Dumi Állateledel & Kutyakozmetika, a jó gazdik boltja :)

Mi kutyabarátok nagyon különbözőek vagyunk, azonban van, ami közös bennünk: a minőség tisztelete, és az örök, soha el nem múló rajongás a kutyák iránt. Fejezd ki kutyád iránti szeretetedet azzal (is), hogy minőségi eledellel táplálod, mellyel megalapozod boldog és egészséges életét!

Válaszd Dumi ajánlatait és nem fogsz csalódni, hiszen nálunk Ő a garancia a termékeinkre!

Sok szeretettel várunk minden kedves gazdit és kis kedvencét kicsiny boltunkban és kozmetikánkban, Angyalföld szívében!

Célunk, hogy olyan minőségi állateledeleket, állatkozmetikumokat és egyéb kiegészítő termékeket juttassunk el a magyar állatbarátokhoz, amelyek már más európai piacokon bizonyítottak, de hazánkban még kevésbé ismertek. Ezek a prémium és szuper prémium márkák, hazájukban méltán váltak elismertekké, sőt jó néhány esetben piacvezetőkké is.

Véleményünk szerint csakis kiváló minőségű termékekkel lehet megalapozni egy vállalkozás sikerét, éppen ezért termékpalettánkat olyan egyedi termékek alkotják, melyek gyártója az előállítás során tekintettel van környezetére, saját és kedvenceink egészségére.

Filozófiánk, hogy értéket teremtsünk, mert nem csupán kiszolgálni szeretnénk Vásárlóinkat és Fogyasztóinkat, hanem olyan többletet teremteni számukra, ahol középpontban Kedvenceink egészsége, szépsége és boldogsága áll!

Hiszünk benne, hogy Kedvenceink a lehető legjobb bánásmódot érdemlik és termékeinkkel ebben segítségükre lehetünk! A képek önmagukért beszélnek: a Dumi Állateledelben csakis szép, boldog és kiegyensúlyozott Kedvencek fordulnak meg, mert ők már letették a voksukat a minőségi ellátás mellett!!!

Amit nálunk biztosan megtalál:
- Minőségi kutya és cica tápok (kimérve is), konzervek, jutalomfalatok
- Tálak, játékok, felszerelések
- Macskaalmok, tálak, kiegészítők
- Rágcsáló- (hörcsög, tengerimalac, nyúl, degu, csincsilla) és madáreleségek, almok, forgácsok
- Kalitkák, ketrecek

Címünk: 1131 Budapest Reitter Ferenc utca 116!!!

Nyitva tartásunk:
Hétfő – Péntek: 10:00 – 19:00
Szombat: 09:00 – 14:00
Vasárnap: ZÁRVA!!!

Bármilyen kérdése van, keressen minket bátran telefonon a 06-20/9918-995-ös vagy a 06-20/485-59-08-as telefonszámon, e-mailben a DUMIALLATELEDEL@GMAIL.COM, vagy lájkolja facebook oldalunkat a www.facebook.com/dumiallateledel :)

Várjuk Önt is Dumi Állateledel & Kutyakozmetika üzletében, a jó gazdik boltjában havi akcióinkkal és kedvezményeinkkel!!!

Kutyakozmetika:

A kutyák folyamatos ápolása nagyon fontos! Nemcsak a szép megjelenés, hanem az egészségügyi problémák elkerülése miatt is. Nem is gondolnánk mennyi bőrprobléma alakulhat ki az elhanyagolt szőrzet alatt.

Szakképzett kutyakozmetikus jól felszerelt kozmetikánkban várja vendégeinket. Kutyáknak kifejlesztett, professzionális bio termékekkel és speciális eszközökkel gyönyörűvé varázsoljuk kedvencét!

Szeretettel várjuk igényesen kialakított szalonunkban a szépülni vágyó fajtatiszta és keverék kutyusokat!

Bejelentkezés: Balogh Adrienn 06-20/485-59-08

A kutyakozmetika címe: 1131 Budapest, Reitter Ferenc utca 116.

Nyitva tartás:

Hétfő 10.00 – 19.00
Kedd 10.00 – 19.00
Szerda 10.00 – 19.00
Csütörtök 10.00 – 19.00
Péntek 10.00 – 19.00
Szombat 09.00 – 14.00
Nyitva tartásunk: Hétfő – Péntek: 10:00 – 19:00 Szombat: 09:00 – 14:00 Vasárnap: ZÁRVA!!!

Dunakeszi Tőzegtó - Dunakeszi, Csuka u 1 (Pest)

Weboldal: www.tozegto.hu
Cím: 2120 Dunakeszi, Csuka u 1
Telefon: 70/317-8955, 20/282-0425
Email: info@tozegto.hu
- Tőzegtavakon stégről lehet horgászni
- Éjszakai horgászat előre egyeztetett időpontban
- Akadómentes fenék


Napijegy árak

- napijegy: 3.050.- (2db nemeshal elvihető)

- versenyjegy: 1.500.- (hal nem vihető el)

Napijegyes horgászat szabályai

Parkolás csak a kijelölt helyen
TILOS parkolni : a két tó között, a Nevelőtó és az Amúr utcában
Horgászás céljából a Nevelőtó utca felöli stégek csak az összes többi horgászhely betelte után vehetők igénybe, a napijegyet kiállító személy tudtával
Napijegy váltás a napijegyes házban történik
Horgászatot megkezdeni csak napijegy birtokában lehet
A horgászhelyen felgyülemlő szemetet a horgászat előtt, illetve után a sporttárs minden esetben köteles összeszedni és a hulladékgyűjtő zsákokban elhelyezni
Az esetleges szemetelés elkerülése érdekében a választott stég számát a kiadott napijegyre rávezetjük. Helyváltoztatás esetén a horgászhely számát be kell diktálni!
Horgászni kettő db horgászkészséggel lehet, szigorúan egy helyen
A kifogott és megtartani kívánt halat fogás után a fogási naplóba be kell vezetni, és távozáskor a napijegyes házban le kell mérlegeltetni
Ellenőrzésre a napijegyet árusító személy és az egyesület igazolvánnyal rendelkező ellenőrei illetékesek
Abban az esetben, ha a horgász szákba helyezte az elvinni kívánt kettő darab pontyot, kizárólag keszegfélékre és ragadozó halakra horgászhat az arra megfelelő készséggel. Ha szeretne még pontyot elvinni, lehetőség van újabb napijegy váltására
Horgászok egymás között, és a már kifogott halat a szákban cserélni TILOS
Etetőanyag használata megengedett, de mennyiségi korlátozást és betiltást az egyesület vezetősége az időjárás és a víz minősége függvényében elrendelhet, mely külön kerül kifüggesztésre a napijegyes házon
Tavunkon a versenyek és a rendezvények idejére vonatkozó napijegy kiadási korlátozásokat előre kifüggesztjük
A horgászidő lejárta után 15 perccel a horgászhelyet el kell hagyni
Tavainkon a pergető horgászat nem megengedett
Sajnos vizeinkben törpeharcsa fogható, ezért a kifogott törpét a tavakba vissza helyezni TILOS


Azonnali kizárást és a horgászat befejezését vonja maga után:

Az állami horgászrendben szabályozott rendeletek be nem tartása
A napijegyes horgászat szabályainak be nem tartása
Ellenőreinkkel való tiszteletlen viselkedés
A horgász etikát és a többi horgászt sértő, zavaró hangoskodás, rendbontás
Szemetelés
Az aktuális nyitvatartási idő, külön táblán kerül kifüggesztésre!