Maya Esküvői Ruhaszalon - Kecskemét (Bács-Kiskun)

Weboldal: maya-eskuvo.hu
Cím: 6000 Kecskemét, Bocskai utca 1.
Telefon: +36 20/401-8453
Email: maya@maya-eskuvo.hu
A Maya szalont azért hoztuk létre, mert az volt az érzésünk, hogy hiányzik egy olyan összhang, ami a leendő menyasszony saját stílusa és a piacon fellelhető kínálat között van. Annyi a lehetőség, hogy egy jól felkészült szakember is elveszhet a rengeteg ruha és világmárka sokaságában.
Hosszú keresgélés után találtuk meg azt a stílust, mely elképzeléseinkhez a legközelebb áll, s amely a későbbiekben is iránymutató lehet számunkra és a jövőbeli arák számára. Ezt a páratlan stílust és kivételes minőséget végül egy francia esküvői ruhákat készítő csoport egyik márkájában, a Miss Kelly kollekcióban találtuk meg. Ez a kollekció és The Group csoport többi 5 márkája együttesen biztosítja azt, hogy nálunk bármely menyasszony megtalálja a maga stílusához és egyéniségéhez legjobban illő ruhát. Az oldalunk galériájában megtekintheted, mindig az aktuális kollekciót.
Ha szeretnél tőlünk referenciaként, már kész esküvőket is látni, a tőletek menü alatt, találhatsz , gyönyörű, tündéri menyasszonyokat is. Akiknek itt is szeretném megköszönni az együttműködésüket és a bizalmukat.
Egy saját stílusában megtervezett, kiegyensúlyozott és ettől gyönyörű menyasszonynál nincs szebb, akármelyik márkába is bújik bele. Ebben a tervezésben és ruhaválasztásban szeretnénk segíteni Neked és mindazoknak, akik hozzánk fordulnak.
2010-től üzletünk a márka forgalmazójává vált. Magyarország legkedvezőbb áraival szívesen várjuk szalonok, viszonteladók jelentkezését is.
A The Group csoport Miss Paris kollekciójában találhatók a fehér mellett színes nagyestélyik, különleges alkalmi ruhák is. Kínálatunkat az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük, a későbbiekben is szeretnénk ezt a minőségi, franciásan elegáns vonalat követni.
Mindenki részére, minden kérésre találunk megoldást.
Egy dolog viszont nagyon fontos!
Időben kezd el a felkészülést! A megvalósításhoz idő kell. Ha időben, az esküvőd előtt legalább 4-5 hónappal keresel meg minket és választod ki a ruhád, árengedményben részesülsz. Ez Neked is sokkal kedvezőbb és a közös munkánkat is megkönnyíted.
Aki nem a véletlenre bízza esküvője sikerét, akinek fontos a minőség és mindezt kedvező áron szeretné elérni, keresse fel bátran üzletünket. Szalonunk Kecskemét belvárosának egyik legismertebb helyén található, a Wesselényi utca belső parkos sétányának közepén. A térkép segítségedre lehet.
Kérdéseidet levélben is felteheted a fenti címen, vagy egyszerűen itt az oldalunkon keresztül.
A sikeres ruhaválasztáshoz, a tervezgetéshez több idő szükséges. Kérj egy a számodra megfelelő időpontot. Ezt a 06(20)401-8453-as telefonszámon bármikor megteheted.
Szeretettel várunk!