Kőguru Kft - sírkő megyeri temető - Budapest (Budapest)

Weboldal: www.koguru.hu
Cím: 1044 Budapest, Megyeri út 24.
Telefon: 06-70-609-7581 ; 06-70-609-7582
Email: koguruk@gmail.com
BEMUTATKOZÁS

Márvány, gránit, műkő síremlékek készítése, kivitelezése
Sírkő felújítás, karbantartás
Sírkő tisztítás
Betű vésés, betű festés
Konyha-, fürdőszobai munkapultok
Ablakpárkányok, könyöklők
Lépcsők és teraszok burkolása
Díjtalan állapotfelmérés
Választhatnak, burkolatok, párkányok, lépcsők, oszlopok, asztalok, kerti bútorok, konyha és fürdőszoba pultok berendezési tárgyak közül,

Cím: 1044 Budapest, Megyeri út 24.

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 07.00 – 17.00
Szombat: 07.00 – 13.00

kulcsszavak: betűvésés, gránit, konyhapult, lépcső, megyeri temető, mészkő, műkő, párkány, sírkő, sírkő felújítás


„Megvalósítjuk álmait!”

A kő a természet csodálatos alkotása, ezért célunk az alapanyagok természetes szépségének és időtállóságának minél színesebb, szélesebb felhasználása, megrendelőink elképzeléseinek megvalósítása. A kínálatunkban megtalálható csak és kizárólag első osztályú nemes alapanyagokból vállaljuk egyedi elképzeléseit,az egyszerűtől az extráig. A természetes kövek,változatos színüket a bennük található ásványok határozzák meg, éppen ezért nincs két teljesen egyforma kőtömb. Ettől lesz minden gránit, márvány vagy mészkő termék kicsit egyedi és csodálatos.

Csapatunk szakmai felkészültsége, és jól felszerelt gépparkunk biztosítja, hogy olyan egyedi termékek készítését is elvállaljuk, melyeknek csak az Ön képzelete szabhat határt!

Üzleti koncepciónk, hogy az ügyfeleink elégedetten és kifogástalan termékkel távozhassanak tőlünk, majd a következő megrendelésük alkalmával, már csak hozzánk forduljanak teljes körű bizalommal.

Főbb sikerünk, hogy cégünk elnyerte mind a szakma, mind a bővülő ügyfélkör elismerését.

Remélem honlapunk kellő tájékoztatást nyújt Önnek, és a látottak alapján a későbbiek során megtisztel bennünket személyes látogatásával is. Minden további kérdéssel kapcsolatban állunk szíves rendelkezésére telefonon és emailben is.