Farkas Nándor-Kéménybélelés, kéménytechnika - Tatabánya (Komárom-Esztergom)

Weboldal: kemenytechnika-farkas.hu/
Cím: 2800 Tatabánya, Mikszáth K u 2
Telefon: 20/240-2404
Email: farkas9x@gmail.com
Bemutakozás:

Egyéni vállalkozóként folytatom tevékenységem kéményseprő és tüzeléstechnikai karbantartó képesítéssel. Elsősorban Fejér megye, Komárom-Esztergom megye és Pest megye területén dolgozom, de az ország más területein is vannak referencia munkáim

Munkámat közel két évtizedes szakmai tapasztalatra alapozva, mindenkor a legnagyobb körültekintéssel és a kivitelezési határidők pontos betartásával végzem.

Az általam kivitelezett kéményrendszerek tökéletesen illeszkednek az adott tüzeléstechnikai rendszerhez és teljes mértékben megfelelnek a hatályos építésügyi előírásoknak.

Az égéstermék elvezető berendezések mindenkor minősített, tartós anyagok felhasználásával, precíz kivitelezéssel készülnek. Mindezek garantálják az általam készített kéményrendszerek időtállóságát, a tüzelési rendszerek biztonságos üzemeltetését.

Referenciák:

Számos ipari létesítmény és családi ház kéményrendszerének kivitelezésén dolgoztam Ezen a lapon a teljesség igénye nélkül, néhány fotó segítségével kívánom bemutatni korábbi munkáimat. Ha megrendelése előtt bővebben szeretné áttekinteni eddigi munkáimat a honlapomon szereplő bármely elérhetőségemen örömmel fogadom érdeklődését.

Keresőszavak:
Kéménytechnika. Kémények utólagos béléscsövezése, fémkémények gyártása, helyszíni beszerelése, Turbós, illetve kondenzációs gázkészülékek égéstermék elvezető csőrendszerének beszerelése,

Jó üzleti kapcsolat reményében!