Vasalat Centrum Kft. - vasalat, zár, kilincs, zárbetét,szúnyogháló és légterelő - Budapest (Pest)

Weboldal: www.vasalatcentrum.com
Facebook: www.facebook.com/pages/biz/Vasalat-Centrum-Kft-...
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 13
Telefon: +3613692750 Mobil: +36306470772
Email: vasalat.centrum@gmail.com
A Vasalat Centrum Kft. 1994-ben alakult 100%-os magyar tulajdonnal. Idén cégünk 30 éves!

A cég hitvallása emberközpontú, korrekt kereskedés megvalósítása a kemény versenyhelyzet közepette is. Mindezt elérni minőségi termékek forgalmazásával.

A termékválasztékban fontos és jelentős hányadot képvisel a ROTO ajtó és ablakvasalatok kínálata.Számottevő továbbá a zárak ( Euro-Elzett ), réz és aluminium kilincsek, tömítő profilok és egyéb az ajtó és ablakgyártáshoz, javításhoz felújításhoz szükséges alapanyagok.

A Vasalat Centrum Kft. a Roto Elzett Kft. márkakereskedője, valamint a jelenlegi forgalmazásból kifutott vasalat ( CENTRO 100) garanciális pótlására szerződött partner. Bár a garanciális kötelezettség határideje lejárt, továbbra is tudunk biztosítani különböző alkatrészeket e termékcsaládból. A ROTO teljes termékpalettája meghatározó a termékkinálatunkban. Jelentős a zárak forgalma, melyet az Euro-Elzett zárak választéka reprezentál. t.

Az egyedi ajánlatkéréssel a cégünkhöz forduló érdeklődök maximum 24 órán belül választ kapnak. A szinvonalas szakmai szint megtartása és jobbítása érdekében a munkatársak folyamatosan képzik magukat. Egyéni vásárlóink fordulhatnak szakmai tanácsért munkatársainkhoz, mindig a számukra legelőnyösebb információt kapják. Biztosítjuk a bankkártyás fizetés lehetőségét is.

Az eszmeiség töretlen megtartása mellett törekszünk korunk igényeinek megfelelő fejlesztések bevezetésére. Ez jelenti az infrastruktúra fejlesztését, termékválasztékunk bővítését, partnereinkkel szorosabb kapcsolat kialakítását.

Reggel az ügyfelekkel kezdünk. A céget az ügyfelek köré építjük. A munkát az ügyfelek igényei szerint szervezzük.

Főbb termékcsoportjaink: Vasalat, / Roto /, Zárak,/ Euro-Elzett / , Kilincsek (réz), / Rossetti /

Szolgáltatásaink:
Épületvasalatok
Zárak
Réz, krómozott réz és alumínium kilincsek
Ajtó és ablak gyártáshoz, javításhoz és felújításhoz szükséges alapanyagok forgalmazása
szúnyogháló és légterelő