Minikalor Kft-Törölközőszárító radiátor gyártás, kazán gyártás - Győrújbarát (Győr-Moson-Sopron)

Weboldal: minikalor.hu
Facebook: www.facebook.com/Minikalor-Kft-269179596582260/
Cím: 9084 Győrújbarát, Zrínyi út 20-24
Telefon: +36 96 / 543 040, +36 96 / 543 023, +36 96 / 355 054, +3630/396 17 87
Email: minikalor@minikalor.t-online.hu
Télen mindig nehezebben száradnak a vizes ruhák, ám az elektromos törölközőszárító radiátorok ebben is segítenek!

Télen mindig nehezebben száradnak a vizes ruhák, ám az elektromos törölközőszárító radiátorok ebben is segítenek! foglalkozunk.
Radiátorainkat a modern otthonok díszeként tartják számon és elegáns megjelenést kölcsönöz.

A törölközőszárító radiátor ma már minden fürdőszoba nélkülözhetetlen eleme.

Törölköző szárító radiátorok típusai:

A MINIKALOR KFT. radiátorcsalád tagjai formatervezett, törölközőszárítós csőradiátorok, melyek a modern belsőépítészeti igényeknek is megfelelő fűtéstechnikai berendezések.

A fűtőtestek a különböző típusoknak megfelelően ívelt, szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelben is készíthetőek.

A rendelhető színek széles skálája és a radiátorok karcsú, esztétikus formája biztosítja a harmonikus illeszkedést bármely helyiség szín- és berendezésvilágába. Gyorsan és könnyen hozzáférhetően tisztíthatóak. Alkalmazhatók egy és kétcsöves, alsó és felső elosztású fűtési rendszerekhez egyaránt.

A radiátorok elektromos fűtőbetéttel is működtethetők, melyek kizárólag alulról felfelé csatlakoztatható a G1/2”-os belső menetes csatlakozócsonkhoz. Ez utóbbi megoldási formával a központi fűtési rendszer szüneteltetése esetén is biztosítja a lakás egyes helyiségének igény szerinti melegen tartását.

Különösen igényes és esztétikus rögzítést biztosít az egyes típusoknál a fehér valamint a krómozott színben kapható műanyag kivitelű radiátortartó, amellyel a fűtőtest csatlakozócsonkja középvonalának faltól való távolsága 60-70 mm, illetve 64-74 mm távolságban szabadon állítható.

A radiátorok felületvédelmi és festési eljárás foszfátozást követő elektrosztatikus porszórással történik. Kívánságra a standard kiviteltől eltérő egyedi méretek gyártását is vállaljuk.

A KFT. 1989-ben családi vállalkozásként alakult épületgépészeti szerelésre javításra. Később fő profilként ipari kazánok helyszíni és szerelőműhelyben történő javítása alakult ki.

Ipari kazánja meghibásodott? Telefonáljon és vegye igénybe szolgáltatásainkat!
+36 96 / 543 040
Tekintse meg referenciáinkat!
1994-ben nyomástartó edények javítására és gyártására vonatkozóan üzemalkalmassági vizsgát tettünk.

Jelenleg kazánokat gyártunk telített és túlhevített gőzre 0,3-15 MW teljesítményig. Tervezünk és gyártunk autoklávokat is egyedi rendelésre. Kazán javításra vonatkozóan pedig erőművi kazánok helyszíni felújítását is vállaljuk.

Látogasson el hozzánk!