Lénárt-Bau-útépítés és mélyépítés, töltőföld, gépi földmunka, rakodógép bérbeadás, bontás, betondarálás,tereprendezés - Kaposvár (Somogy)

Weboldal: www.lenartbau.com
Facebook: www.facebook.com/lenartbau/
Cím: 7400 Kaposvár, Meggyes u 16
Telefon: +36209656782
Email: lenartgeneral@gmail.com
Cégünk fő profiljai:

Magas és mélyépítési munkák ( kőműves munkák, családi házak, középületek teljeskörű kivitelezése )
Rakodógépes, mélyépítési, mezőgazdasági munkák és teherfuvarozás, gépszállítás
Épületek bontása, medencék földkitermelése, alapok ásása, pincetömbök ásása, tereprendezés, betontörés, sitt elszállítás, termőföld, töltőföld.

Engedjék meg, hogy az alábbiakban bemutassuk Önöknek cégünket, és annak tevékenységét.
A családi vállalkozás 1992-ben indult, kezdetben tipikus betontermékek gyártásával és kőműves munkákkal foglalkoztunk.

Célkitűzésünk volt vásárlóink igényeikhez igazodva, termékspalettánk bővítése, és minél jobb, esztétikusabb, és időállóbb termékek előállítása.
A fejlődésnek köszönhetően, 1996-ban újabb ágazat: a műkő termékek gyártása is bekerült a választékunkba. Az új termékek előállítása, fejlesztése, még Európa más országaiban is nehézkes.
A fokozatos kísérletezés és próbálkozás eredményeképpen 1998-tól világszínvonalú műkő és betontermékeket állítunk elő. Ennek tanúbizonysága vásárlóink elégedettsége, és sok visszatérő vevő, akik tartós bizalmukkal jutalmaznak.
Ügyfeleink általában szívesen fogadják tanácsainkat, ötleteinket, kertjeik és házaik díszítésére, hiszen vállalkozásunk fő szempontja és alapelvei a legjobb minőség a legjobb kiszolgálás a legrövidebb idő alatt.
2001-től a piackutatási igényekre alapozva bővítettük vállalkozásunkat nehéz gépekkel, gépi földmunkák végzése céljából,mivel ebben az időszakban új házak,utak építését illetve bontási munkákat is célkitűzéseink közé soroltuk.