ZOFI Rendezvényszervező Kft - Tata (Komárom-Esztergom)

Weboldal: Nincs
Cím: 2890 Tata, Szegfű u. 23
Telefon: 34/380-862, 20/942-3830
Email: zofikft@gmail.com
Iroda: Tata, Ady Endre u 13. ( Zsigmond udvar)

Céges és VIP rendezvények
Az üzleti rendezvények kiemelt szerepet játszanak egy cég életében. Egyrészt kiváló csatornát, környezetet biztosítanak a céges üzenetek közvetítésére, másrészt képet adnak a vállalat szakmai és szervezői felkészültségéről, partnerkezelési stílusáról. Cégünk minden tekintetben azonosul a megbízó filozófiájával és az üzleti motivációkkal, hiszen ez alapfeltétele egy céges rendezvény sikeres megrendezésének.

Csapatépítő tréningek
A cégek sikerességét és a hatékonyságát elősegíti munkatársak hatékony együttműködését, harmonikus kapcsolata.
A jó tréning célja a teljesítményjavítás. A Megbízó cég munkatársai számára előre meghatározott szempontok alapján állítunk össze olyan programokban és játékokban gazdag eseményt, amely nemcsak szórakoztat, hanem a résztvevők egymás közötti kapcsolatteremtését is megalapozza. A résztvevők fizikai és szellemi próbákkal, kihívásokkal nézhetnek szembe. A vidám feladatok és játékokat úgy állítjuk össze, hogy azokat a csapatok csak együttes erővel, közösen tudják megoldani, így nem csak a játék élményével gazdagodnak, hanem munkatársi kapcsolatuk is megerősödik.

Főzőverseny
Játékos szellemi – és ügyességi vetélkedő (választható központi témára)
Komplex jelmezes történelmi játék (választható korral)
Paintball hadijáték
Sí- és rafting túra

Családi és sport nap
Manapság egyre népszerűbb, hogy a cégek családi vagy sport napot szeretnének, melyre a munkatársak és családtagjaik kapnak meghívást. A Megbízóink igényére és rendezvényére egyedileg találjuk ki az esemény koncepcióját. Kiválasztjuk a kitalált témához leginkább illeszkedő rendezvényhelyszínt, catering-et, , alternatív programokat, valamint minden mást is, amit a megrendelőnk megálmodott és a tökéletes megvalósításához szükséges. Célunk, hogy e különleges, élményekben gazdag együtt töltött nap minden résztvevő számára még sokáig emlékezetes maradjon.

Kalandtúra az erdőben, útközben felállított akadályokkal
Komplex gyermekprogram bohóccal, óriás csúszdával, sok csokival
Komplex vízi program sárkányhajóval, vízi-panorámával, úszógumival
Komplex léginap repülővel, ejtőernyővel, lélegzetelállító légi bemutatóval
KRESZ-park elektromos kisautókkal, igazi rendőr-nénivel
(Lég)várjáték, lufi hajtogatás, gyermektáncház
Tematikus városnézés, utazás Dottóval, idegenvezetővel
Sportnap mazsorettekkel, színpadi programmal, vidám versenyekkel

Tematikus, komplex rendezvények
Szolgáltatásaink között olyan komplex megoldásokat is szerepelnek, mellyel teljes körű rendezvények szervezését vállaljuk. Biztosítjuk a Megbízóinkat arról, hogy igényének megfelelően egyedi, kreatív ötlettel állunk elő. A helyszínről, koncepcióról, dekorációról grafikusaink látványterveket készítenek, melyekkel szemléletesebbé tudjuk tenni elképzeléseinket, ajánlatainkat.

Díjátadó gálaestek
Ezen rendezvényekhez az emelkedett hangulatot a közösen kiválasztott koncepcióhoz megfelelő dekoráció, az elegánsan megterített asztalok, és az előadóművészek produkciója szolgáltatja. Az estek fő attrakciója, amikor a díjazottakat az egybegyűlt közönség együttesen köszönti.

Konferenciák, partnertalálkozók
Rohanó világunkban a cégek közötti egyre erősebb verseny szükségszerűvé teszi a munkatársak és üzleti partnerek hatékony együttműködését, harmonikus viszonyát.
Cégünk segít Önnek, hogy a rendezvénnyel megkönnyítsük az üzleti kapcsolatainak megőrzését. Az ilyen események remek alkalmat nyújtanak, hogy ne csak tárgyalásokon beszéljünk ügyfeleinkkel, hanem egy meghittebb környezetben.

Gyermekrendezvények
A cégek a rendezvényeiken nagy hangsúlyt fektetnek a dolgozóik családtagjaikra. Ezt tükrözi, hogy a családi napokon külön gondolnak a családok legfiatalabb tagjaira is. A gyerekekkel szakképzett óvodapedagógusok és animátorok foglalkoznak. Különböző készségfejlesztő játékokkal, igény esetés színes ugráló várral, bohócokkal, arcfestőkkel. előadóművészekkel tesszük feledhetetlenné a kicsiknek is a napot.

Road show-k, divat/autó bemutatók
Cégünk nemcsak a lebonyolítás terhét vállalja magára, de a teljes kreatív koncepció elkészítését és a komplett szervezési feladatokat is. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a mozgó Road show-k megszervezésében. A monumentalitásról akár kamionokkal is tudunk gondoskodni, melyre felkerülhet az Ön cégének lógója is, és a részletes programok. Csapatunk biztosítja színpad felállítását, fény - és hangtechnikát, információs pavilont és gyönyörű hostesseket. Gondoskodunk a közterület foglalási és egyéb hatósági engedélyek beszerzéséről, színes és érdekes programok, fellépő művészek diszponálásáról.
Az autó bemutatók során rendszeresen szervezünk tesztvezetéseket, mellyel a sajtó munkatársai és a partnerek is közelről megismerhetik az személy-és haszongépjárműveket.

Sajtótájékoztató
A rendezvények világában, a programok népszerűsítésében nagy szerepe van a média felkeresésének. Csapatunk nagy múlttal rendelkezik a sajtótájékoztatók lebonyolításában..
A cégünk a haza média kiválóságaival remek kapcsolatot alakított ki az évek során, tehát Ön nyugodtan hátradőlhet,
mi kiválasztjuk a megfelelő helyszínt, meghívjuk a sajtó munkatársait. A cateringes csapatunk pedig gondoskodik az ízletes fogásokról, legyen szó villás reggeliről, vagy könnyed ebédről.

Egyéb szolgáltatások:
Bútor, berendezés kölcsönzés
Fény és hangtechnika
Visual technika
Installáció (bel-kültéri)bérbeadás, tervezés, kivitelezés
Műsorszerkesztés, koreográfiakészítés
Művészközvetítés
Party és sörsátor kölcsönzés
Pirotechnikai munkák
Színpad és díszletépítés, tervezés
Catering szolgáltatás
Díszlet és dekoráció megtervezése

Bővebb információért látogasson el weboldalunkra!
www.zo-fi.hu